lauantai 21. heinäkuuta 2012

Hugon ja Keijon unelma-asumus

Hugo ja Keijo asustelevat kukkojen luxuskodissa Jyväskylän seudulla. Käytiin katsomassa kukkopoikia, sillä ovathan ne valloittavia poikia.
Hugo ja Keijo
Talvi- ja yöasuntona kukkopojilla on isolla maisemaikkunalla varustettu talvilämpöisen rakennuksen kulmahuone. Sinne ne myös illalla itse menevät yöpuulle. Kuten ao. kuvasta huomaa, niin kaikki on viimeistellyn kaunista. "Terassioven" karmitkin on listoitettu valkoisella listalla. Kelpaa siitä kulkea.
Hugo talviasumuksen "ovella"
Hifistely jatkuu ulkotarhassa, joka on kerrassaan nerokkaasti tehty autotallikatoksen kehikosta. Kaikki on kauniisti sommiteltu ja viimeistelty. Kelpaa kukkopoikien tarhassa kanaparvea kaitsea.
Tilaa riittää. Oven yläkulmassa on kirjattu asukkaisen nimet.
Vapaana ollessaan kukkopojat vilistävät heti ihmisen luo. Ovat uskomattoman ihmisrakkaita ja kesyjä. Ovat jatkaneet kuulemma talon isännän rakennusapulaisina. Meillähän kukkopojat saivatkin jo kisälliharjoitusta toimiessaan miehen apupoikina kanalan ulkovuorauksen teossa. Kukkopojat pitävät miesten hommista. ;)
Kukkopoika vilistää
Vaan kyllä tulevien tipujenkin kelpaa design-tipulassa kasvaa. Tipula on suunniteltu keittiön värit ja mitat huomioiden. Toivottavasti kuoriutuu monta kanatipua.

Talon naisväen maalaama design-tipula keittiön mittojen mukaan tehtynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti