perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kanat hinkuvat ulos

Varoitus: tämä sisältää vahvoja poliittisia mielipiteitä.

Sirkka-Liisa Anttilan (kesk.) ollessa maatalousministerinä laadittiin asetus->, jolla kiellettiin kanojen pitäminen maalis-toukokuussa ulkona vapaasti. Syynä oli lintuinfluenssa. Tämä on sellainen suomalainen aivopieru, jolla saadaan aikaiseksi turhaa byrokratiaa ->.  Tässä tapauksessa  eläinlääkärikoulutuksen saaneet virkamiehet keräilevät harrastekanalan pitäjiltä ilmoituksia.

Samaan aikaan kukot kiekuvat Brysselissä ja kanat juoksentelevat vapaana Italiassa. Turha byrokratia ei tule ilmaiseksi ja vie virkamiesten aikaa myös asetuksen valmistelun jälkeen. Hämeen vaalipiirin äänestäjille sanoisinkin, että eiköhän se Sirkka-Liisa Anttila ole jo aika päästää eläkkeelle (71-vuotias) ja äänestää nuorempia eduskuntaan.


Jugurttikipolla roiskuu


Unto-kukko vahtii vapllaana 27.3.2015

Yle 14.3.2015 Kanat hinkuvat ulos ->

2 kommenttia:

  1. Uusi kanaharrastaja täällä ihmettelee kaikkea uutta... :) Onko se nyt niin, että ulkotarhan pitää olla nimenomaan katettu maalis-toukokuussa vai riittääkö verkko tarhan päällä?

    VastaaPoista
  2. Uusi kanaharrastaja täällä ihmettelee kaikkea uutta... :) Onko se nyt niin, että ulkotarhan pitää olla nimenomaan katettu maalis-toukokuussa vai riittääkö verkko tarhan päällä?

    VastaaPoista