keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Tiput sopii kerrostaloon

Juuri kun olin edellisellä viikolla kirjoittanut, että kuka hölmö se kanoja kerrostalossa pitää, niin seuraavalla viikolla kasvattelin tipuja, Herttaa ja Reetiä kerrostalon keittiössä. Niitä kun ei vielä voinut jättää vahtimatta kanalaan. Hertta ja Reeti otattelivat keittiön pöydällä sen verran nokkapokkaa, että voipi olla, että minulla onkin Hemppa ja Reetu.

Tiput Kuopiossa 14.4.2014
Kaikki kiitos työkaverilleni. Perjantaiksi menin töihin Varkauteen. Koska en halunnut ajaa Kuopion kautta kotiin, niin piti ottaa tiput töihin. Niinpä ne viettivät yhden työpäivän työhuoneessani. Työkaverini totesi vain, että pitää ottaa video lapsille.

Mukana oli myös Mörri "vahtimassa tipuja". Perjantaipäivän se vietti esimerkillisesti nurmikolla kiepillä maaten. Ilmeisesti tiesi, että kun auto on parkissa, niin ei tässä mitään hätää. Ei tarvitse edes haukkua.
Kerrostalossa aamuisin Mörri lahjottiin herkulla ennen lähtöä.

2 kommenttia:

  1. Tipujen työpaikalla luulisi olevan hyvä vetonaula :)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä niitä useampi kävi katsomassa. Mutta nykyisin kun kaikenlaisia allergisia on niin paljon, niin pitää olla varovainen. Mutta kun ei ollut oikein muutakaan paikkaa työpäivän ajaksi.

    VastaaPoista