keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Taideteoksesta kanankakkaa

Taide tuli kanalaan, kun kanasemme tekevät taideteoksesta kanankakkaa. A year without water -näyttelyssä (KSML 14.3.2018) oli jyväskyläläisen kuvataiteilijan TOÛA TOÛA eli Tiia Katariina Rosanna Heinosen näyttely ja siellä oli kuvassa oleva taideteos. Siinä kuvattiin hiekka-aavikkoa muutamalla sadalla kilolla ohrajauhoja.  

Hiekka-aavikko taideteos, jota olen tyhjentämässä kanojen ruuaksi


Ohrajauhot olivat varsin oivaltava idea hiekaksi. Keskisuomalaisen kriitikkokin kirjoittaa, että "Gallerian ensimmäistä huonetta hallitsee suuri määrä hiekkaa." No, hiekkaa se ei ollut. Olisi ollut kiva nähdä, kun performanssitaiteilija teki siihen ihmiskuviota. Mahtoi jauhot pöllytä!

Kuvassa ei ole kaikki ohrajauho, sillä sitä oli kaikkiaan 300kg. Pääsiäisenä se sitten haettiin ja lapioitiin kanalan varastoon tynnyreihin ja kaikkiin muihin mahdollisiin tyhjiin astioihin.
Eli ohrajauhoa meillä nyt riiiiiiiiiiiiiiiiiiittäääääääääääääää. Parillakymmenellä kanalla sen syömiseen menee aikaa. Syötän jauhot sekoittaen ne veteen.KSML 14.3.2018 Vedetön maailma eli 300kg ohrajauhoja esittämässä hiekkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti