sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Mörri on mustis

Mörri syö vaikka riisipiirakoita, kun niitä antaa kanoille. Kuten kuvasta näkyy, niin Mörri on aivan väärällä puolen aitaa. Miten lie päässytkin. Kanat yrittävät napsia kupista ja aina välillä onnistuvatkin. Mörri murisee, mutta ei tee kanoille mitään.

Mörri meni kana-aitaukseen kanojen kupille

Murrr ...
Kaisa on yksi rohkeista ja pääsi osille Mörrin kupista

4 kommenttia:

 1. Eivätkö kanat tule yli tuosta aidasta? Varsinkin, kun toisella puolella on herkullisia vuorenkilpiä ja muita puutarhanameja?

  VastaaPoista
 2. Aita on tosiaan vain 80cm, mutta hyvin kanat pysyvät aitauksen sisällä. Kun kanoilla on riittävästi tilaa ja asiat hyvin, niin ei niillä ole tarvetta lähteä edemmäksi. Tosin kanoissakin on eroja, Varpu on vaeltaja (http://tuohimutkankanala.blogspot.fi/2013/10/varpu-wanderer.html), mutta toistaiseksi Varpukin on pysynyt aitauksessa. Ongelmana on vain koiran pitäminen aitauksen ulkopuolella. Se menee tarkistamaan kanojen ruokakupin ja vihanneksetkin toisinaan kelpaavat, ihan vain mustasukkaisuuttaan.

  Mielestäni kanat eivät varsinaisesti syö vuorenkilpiä, mutta niissä on mukava nokkatuntuma. Silpiminen on kanoista mukavaa aktiiviterapiaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä etenkin beagle on kovasti kanojen ja ankkojen ruoan perään. Ankoille annan kesäaikaan ruoan aina pihalla, joten saa olla tarkkana, että ruoka menee ANKOILLE, ei Tyyne-beaglelle! :D

  VastaaPoista
 4. Vegaaniruoka on siis lisääntyvä trendi myös koirin keskuudessa.

  VastaaPoista