sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kana-aitaus

Meillä kana-aitaus on tehty puutarhaverkosta ja Starkin aitatolpista. Kaikkiaan aitaa on varmaan yli satametriä.Tällä viikolla taas muutimme sitä hiukan, jotta kanat saivat uuden alueen nurmea ja osa alueesta saa vähän aikaa olla rauhassa ja nurmi kasvaa.

Kana-aitaus
Starkin harjaterästolpat 110cm-> ja 145cm-> ovat edullisia ja käteviä minkä tahansa verkkoaidan kanssa. Asennus on helppoa, senkun painaa pylvään maahan. Voi helposti siirrellä ja muuttaa aitauksen kokoa ja paikkaa, kun on nurmialue kulunut. Kanat ovat kovia kuopsuttajia. Starkki ei ole antanut minulle tästä mainoksesta mitään etuuksia. :) (Edellinen on tiedoksi verottajalle, ks bloggaus Tipu-kangaskassi ja verottaja ->.)

Starkin harjateräspylväät ovat edullisia ja käteviä siirrettävään kana-aitaukseen.

Aitaus on meillä 80cm korkea. Sinänsä kanat pääsevät tuosta yli jos haluavat. Mutta eivät mene, kun tilaa on riittävästi ja ovat tyytyväisiä olotilaansa. Meillä on tosin piha-aidattu rajoja pitkin 150cm aidalla koiran takia.

Lisäys 22.7.2014: Tuo kana-aitaus sopii tuotantohybrideille ja Jussilan maatiaiskanoille, mutta ei esimerkiksi Alhoille. Ne osaavat lentää. Tosin nekin pysyvät aitauksessa, elleivät halua iltapuulle tai pelästy jotakin tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti